Hesacore

Hesacore Padel Tour Grip Carbon

€ 24,95
Kies je maat
 

Alles over de Hesacore Padel Tour Grip Carbon

De Hesacore Padel Tour Grip Carbon is een stevige basisgrip die zorgt voor een maximaal gevoel van controle. Door het specifieke honinggraad profiel met zeshoeken en het gebruik van carbon is er een grip ontwikkeld die de greep op het handvat van het racket extreem vergroot. Vervang de basisgrip op je padelracket voor de Hesacore Tour Grip Carbon, voeg een overgripje toe en verbeter je spel!

Meer comfort
Door de Hesacore tour grip carbon op je racket te plaatsen, creëer je een sterke grip en vormt je racket een eenheid met je hand.

Minder blessures
De Hesacore tour grip carbon ligt vaster in de hand, waardoor je stabiliteit van je handgreep krijgt en je de spieren van je hand en onderarm meer kunt ontspannen. Je krijgt hierdoor minder spiervermoeidheid en minder blessures.

Meer power
Met de Hesacore tour grip carbon kun je makkelijker met effect spelen (slice en kick) en geeft het je veel power waardoor ook je powersmash veel krachtiger wordt. Als je Hesacore tour grip carbon gebruikt zul je beseffen dat het racket niet meer beweegt in de hand.

Reviews (0)

Hesacore Padel Tour Grip Carbon
0,0 Algemene beoordeling van ”Hesacore Padel Tour Grip Carbon“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0