Padel racket rond

134

Padel racket rond

De padel rackets met een rond racketblad zijn makkelijk in gebruik en bieden veel controle voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Rond padel racket voor beginners

Ga je beginnen met padel? Dan is een padel racket rond uitermate geschikt! Dit type padel racket heeft een grotere sweetspot in het midden van het cirkelvormige racketblad, waardoor je de bal minder snel verkeerd raakt. Bovendien voelt een rond padel racket vaak licht aan en zorgt het doorgaans lagere balanspunt van een padel racket rond voor veel comfort. Op de markt zijn inmiddels al vele merken die een Padel racket rond aanbieden, voorbeelden van populaire merken zijn adidas, HEAD, Nox, Starvie en Wilson

Een racket voor ervaren / gevorderde padel speler

Wanneer je een ervaren speler bent of een gevorderde padel speler en je zoekt naar een padel racket rond (de vorm) is dat zeker mogelijk. Vele padel spelers gebruiken een rond racket om zo controle in de slagen te krijgen. Door de grote sweetspot gebruiken technische spelers een rond padel racket, hierdoor kunnen ze de bal nog preciezer te slaan.

Padel racket rond kopen

Bij PadelDirect vind je het meest uitgebreide assortiment ronde padel rackets. Twijfel je of een padel racket met ronde vorm voor jou geschikt is? Bel ons dan gerust! Onze padel specialisten helpen je graag verder! We zijn bereikbaar via 014-960101 en [email protected].