Asics padelschoenen

134
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Padel schoenen Asics 

In de online shop van PadelDirect kan je Asics padel schoenen bestellen. Het profiel van de padelschoen moet voor meer grip op de baan zorgen. In het assortiment bevinden zich schoenen die geschikt zijn om te dragen op padelbanen.

Snel groeiende sport

Voor een snel groeiende sport is het niet gemakkelijk om de juiste padel artikelen te vinden die je spel naar het volgende niveau zal brengen. Gelukkig heeft Asics een speciale padellijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld: Asics padel schoenen heren en Asics padel schoenen dames.

Asics padel schoenen nieuwe technologieën

Asics is constant bezig om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Sommige Asics padel schoenen hebben een speciale tussenzool. Hierdoor heb nog meer stabiliteit tijdens het snelle spel. Ook hebben de meeste Asics schoenen een GEL technologie. Dit biedt een optimale schokabsorptie wanneer je springt en weer op de grond terecht komt. Tevens zijn alle schoenen voorzien van duurzaam materiaal waardoor je lang gebruik kunt maken van je Asics padel schoenen. 

Twijfel je?

Heb je een Asics padel schoen op het oog, alleen je weet niet of het geschikt is voor jouw voeten? Bel ons dan gerust! Onze padel specialisten helpen je graag verder! Heb je breede voeten, smalle voeten of normale voeten. Onze padel specialisten weten hier wel raad mee. We zijn bereikbaar via 014-960101 en [email protected].