Asics padel schoenen heren

Asics padel schoenen heren

Asics, wie kent het niet. Inmiddels een van de populairste sportschoenenmerken ter wereld. Ze maken sportschoenen voor alle soorten sporten zoals, tennis, hardlopen en voetbal. Als een van de eerste hebben ze nu ook schoenen specifiek voor padel! Tijdens het spelen van padel, wordt er veel van je voeten gevraagd. Je maakt onverwachte bewegingen en je voeten en gewrichten vangen veel klappen op. Belangrijk dus dat je altijd goede padelschoenen draagt. Asics heeft padel schoenen heren met verschillende eigenschappen en technologieën. Voor iedere type speler, de juiste Asics padel schoenen heren!

Asics padel schoenen heren kopen

Waar moet je op letten als je Asics padel schoenen heren gaat kopen? Er zijn een heleboel factoren waar je op kan letten bij het kopen van een paar nieuwe Asics padel schoenen heren. Stabiliteit, flexibiliteit en comfort zijn 3 cruciale factoren waar Asics zich voornamelijk op richt. Heb je bijvoorbeeld snel zere voeten en last van pijnlijke gewrichten? Ga dan voor schoenen met extra comfort en een goede demping. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het profiel van je padelschoenen heren. Het profiel van de padelschoenen moet voor meer grip op de baan zorgen. Tevens is de duurzaamheid van belang, als je vaak op de baan staat en wilt dat je schoenen voor een langere tijd mee gaan. Gelukkig is dat bij Asics padel schoenen heren geen probleem!

Asics padel schoenen met GEL technologie

Asics is constant bezig om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Sommige Asics padel schoenen hebben een speciale tussenzool. Hierdoor heb je nog meer stabiliteit tijdens het snelle spel. Ook hebben de meeste Asics schoenen een speciale GEL technologie. Dit biedt een optimale schokabsorptie wanneer je springt en weer op de grond terecht komt. Tevens zijn alle schoenen voorzien van duurzaam materiaal waardoor je lang gebruik kunt maken van je Asics padel schoenen heren.

Gel-padel pro 5

De gel padel pro 5 collectie is speciaal ontwikkeld voor spelers die op zoek zijn naar extra stabiliteit met een uitstekende flexibiliteit. De gel-padel pro beschikt over de nieuwste GEL technologie waardoor de schoen een goede demping en extra comfort biedt.

Asics padel Lima FF

De Asics Padel Lima FF collectie is speciaal voor de snelle padellers die zoeken naar een lichtgewicht ontwerp met uitstekende flexibiliteit. Om extra stabiliteit te creëer beschikt de schoen over een DYNAWRAP-technologie. Dit houdt in dat de schoen een extra lichte constructie heeft met naadloze panelen.

Twijfel je?

Heb je een Asics padel schoen op het oog, alleen weet je niet zeker of deze geschikt zijn voor jouw voeten? Bel ons dan gerust! Onze padel specialisten helpen je graag verder! Heb je brede, smalle of normale voeten? Onze padel specialisten weten hier wel raad mee.