Asics padel schoenen dames

Asics padel schoenen dames

Voor een innovatie sport, zoals padel, is het niet gemakkelijk om nieuwe padel spullen te vinden die het padelspel naar het volgende niveau zal brengen. Asics heeft hierop ingespeeld. Asics heeft padelschoenen voor dames ontwikkeld die speciaal gemaakt zijn voor padelbanen. 

De Asics padel schoenen speciaal voor dames

In de padelschoenen van Asics zit een tussenzool waardoor je stabiliteit hebt tijdens het snelle padel spel. Ook heeft Asics in de meeste schoenen een speciale GEL technologie, wat zorgt voor een goede schokabsorptie. Asics heeft ook veel duurzame schoenen ontwikkeld voor dames, waardoor je lang van de schoenen kunt genieten op de padelbanen. 

Betrouwbare schoenen

De sport padel vraagt veel van je benen, je zal constant snel van richting moeten veranderen, springen en ook nog bewegen. Daarom heb je ook de perfecte schoenen nodig die aan al deze eisen voldoen. De schoenen van Asics voor dames zijn hier speciaal voor ontworpen in samenwerking met padelspelers. Daarom zijn de Asics padel schoenen altijd betrouwbaar!

Twijfel je?

Heb je een Asics padel schoen voor dames  op het oog, alleen je weet niet of het geschikt is voor jouw speelstijl? Bel ons dan gerust! Onze padel specialisten helpen je graag verder! Ben je nu ervaren padel speler of een beginnende padel speler, ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. We zijn bereikbaar via 014-960101 en [email protected].