Bullpadel Vertex04 Women Masters Final

Bullpadel Vertex04 Women Masters Final
 
Alles over dit product

Alles over de Bullpadel Vertex04 Women Masters Final

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gevorderde spelers;
- Bladvorm: Diamant;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 345 - 360 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Fibrix (glasvezel en carbon);
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Ingebouwde aluminium beschermstrip;
- Kern: Multieva;
- Power 90 / Control 80;
- Ruwe toplaag voor meer spin.

De Bullpadel Vertex 04 Women Masters Final is het officiële racket voor de WPT Master Final 2023. Het is een ideaal racket voor gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar een racket met veel power zonder de controle te verliezen. Het racketblad heeft een diamantvorm. Dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De diamantvorm in combinatie met het lichte gewicht en de gebruikte materialen zorgen voor een comfortabel racket, dit maakt het racket geschikt voor vrouwelijke of blessuregevoelige spelers.

De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Het racketblad is gemaakt van Fibrix, een mix van carbon en glasvezel wat zorgt voor een ideale mix van power en controle. De ruwe afwerking van het racketblad zorgt ervoor dat je met meer effect kunt spelen. Het racket is verder voorzien van de volgende technologieën:

- CURVAKTIV-systeem: Het Vertex hart wordt gevormd door deze nieuwe technologie. Het is een innovatieve gedraaide structuur met als resultaat een geoptimaliseerde overdracht van trillingen.
- AIR POWER-systeem: Een hol kanaal in het onderste gedeelte van het racket. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Bullpadel Vertex04 Women Masters Final
0.0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Vertex04 Women Masters Final“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0