Bullpadel Vertex04 Masters Final

€ 359,95 € 349,95
Kies je maat
 

Alles over de Bullpadel Vertex04 Masters Final

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gevorderde spelers;
- Bladvorm: Diamant;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 365 - 375 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: XTend Carbon 12K;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Ingebouwde aluminium beschermstrip;
- Kern: Multieva;
- Power 100 / Control 90;
- Ruwe toplaag voor meer spin;
- Hesacore grip.

De Bullpadel Vertex04 Masters Final is het officiële racket voor de WPT Master Final 2023. Het is een ideaal racket voor gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar power. Het racketblad heeft een diamantvorm. Dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De diamantvorm in combinatie met het gewicht (365-375 gram) maakt het racket ideaal om met veel power te spelen zonder de controle te verliezen.

De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Het racketblad is gemaakt van 12K Carbon met een ruwe afwerking voor meer spin. Daarnaast beschikt het racket over de Hesacore grip, wat zorgt voor optimale controle, comfort en grip. Het racket is verder voorzien van de volgende technologieën:

- CURVAKTIV-systeem: Het Vertex hart wordt gevormd door deze nieuwe technologie. Het is een innovatieve gedraaide structuur met als resultaat een geoptimaliseerde overdracht van trillingen.
- AIR POWER-systeem: Een hol kanaal in het onderste gedeelte van het racket. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Metalshield Custom Weight: De ingebouwde aluminum beschermstrip beschermt het racket tegen krassen en stoten tegen het glas of hek. De strip is geschikt om de Bullpadel Custom Weights op te plaatsen, waarmee je het gewicht en de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.

Reviews (0)

Bullpadel Vertex04 Masters Final
0,0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Vertex04 Masters Final“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0