Drop Shot padel racket

Drop Shot is een specialistisch merk met onwijs veel ambitie in de padel sport. Ze hebben een ruim assortiment aan padel rackets van uitstekende kwaliteit. Drop Shot behoort tot één van de drie topmerken in Spanje en zijn technische partner van de World Padel Tour. Tevens is Drop Shot al jaren sponsor van de ex nummer 1 van de wereld: Juan Martin Diaz. 

Dropshot padel racket kopen

Een Drop Shot Padel racket koop je éénvoudig online bij PadelDirect. Bij Drop Shot weet je altijd zeker dat je voor kwaliteit gaat. Selecteer een racket met de gewenste vorm en eigenschappen en kies vervolgens uit het brede assortiment aan padel rackets van Drop Shot. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij je nieuwe Drop Shot padel racket zo snel mogelijk in huis hebt! 

Drop Shot padel racket Rond: Het padel racket is geschikt voor zowel beginnende als ervaren spelers. Het racketblad heeft een ronde vorm, waardoor de sweetspot relatief groot is. Hierdoor is het racket makkelijk in gebruik en geeft het veel controle. 

Drop Shot padel racket Druppel: Een padel racket druppelvorm is geschikt voor de ervaren spelers die nog geen specifieke speelstijl hebben. Bij een druppelvorm ligt de sweetspot iets hoger om meer kracht te creëren. Smashen en volleren gaat over het algemeen makkelijker met een padel racket druppelvorm. 

Drop Shot padel racket Diamant:

Een padel racket diamantvorm is het ideale racket voor spelers met ervaring in de padel sport. De vorm van het racket zorgt voor meer kracht en comfort. De sweetsport ligt relatief hoog op het racket, waardoor er meer power kan worden gegeven. 

Het beste Drop Shot Padel Racket

Dropshot staat erom bekend dat ze gebruik maken van de beste materialen en technieken. Denk bijvoorbeeld aan een protector boven op je racket, een silicone kanaal binnen je racket voor meer stevigheid, een speciale grip voor meer houvast en een antivibratiesysteem voor nog meer comfort. Zoals je het al leest, een dropshot padel racket is meer dan alleen een padel racket!

Twijfel je over een dropshot padel racket?

Heb je een dropshot padel racket op het oog, alleen weet je niet zeker of deze geschikt is voor jouw speelstijl? Neem gerust contact op met een van onze racketspecialisten.