Bullpadel

Bullpadel Hack03 Masters Final

€ 359,95 € 349,95
Kies je maat
 

Alles over de Bullpadel Hack03 Masters Final

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gevorderde spelers;
- Bladvorm: Diamant;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 365 - 375 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Tricarbon;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Ingebouwde aluminium beschermstrip;
- Kern: Multieva;
- Power 100 / Control 90;
- Hesacore grip;
- Structuur op het racketblad voor meer effect.

De Bullpadel Hack03 Masters Final is het officiële racket voor de WPT Master Final 2023. Het is een ideaal racket voor gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar power. Het racketblad heeft een diamantvorm. Dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De diamantvorm in combinatie met het gewicht (365-375 gram) maakt het racket ideaal om met veel power te spelen zonder de controle te verliezen.

De nieuwe Adaptia technologie zorgt voor meer flexibiliteit bij langzamere ballen en meer stijfheid bij snellere ballen. Het racketblad van de Hack 03 is iets zachter dan de Vertex 03 vanwege het gebruikte tricarbon, dit zijn 3D gevlochten vezels. Dankzij de structuur op het racketblad kun je met meer effect spelen. De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Daarnaast beschikt het racket over de Hesacore grip, wat zorgt voor optimale controle, comfort en grip. De Bullpadel Hack03 is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Air React channel: Een gat aan de zijkant boven het handvat. Hier gaat lucht doorheen wanneer je slaat. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
- Nerve channels: Dit zijn twee kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor het racket stijver wordt. Tevens zorgt dit voor minder gewicht en meer controle tijdens je slagen.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Metalshield Custom Weight: De ingebouwde aluminum beschermstrip beschermt het racket tegen krassen en stoten tegen het glas of hek. De strip is geschikt om de Bullpadel Custom Weights op te plaatsen, waarmee je het gewicht en de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.

Reviews (0)

Bullpadel Hack03 Masters Final
0,0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Hack03 Masters Final“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0