Bullpadel

Bullpadel Hack 03 Hybrid 24

€ 313,95 € 289,95
Kies je maat
 

Alles over de Bullpadel Hack 03 Hybrid 24

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gevorderde spelers;
- Bladvorm: Hybride;
- Balans: Laag;
- Gewicht: 365 - 375 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Tricarbon;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Ingebouwde aluminium beschermstrip;
- Kern: Multieva;
- Power 90 / Control 100;
- Hesacore grip;
- Structuur op het racketblad voor meer effect.

De Bullpadel Hack03 Hybrid 24 is een ideaal racket voor gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar controle. Het racketblad heeft een hybride vorm met een lage balans. Dit maakt het racket ideaal om met veel controle te spelen en tegelijkertijd voldoende power te behouden.

De nieuwe Adaptia technologie zorgt voor meer flexibiliteit bij langzamere ballen en meer stijfheid bij snellere ballen. Het racketblad van de Hack 03 is iets zachter dan de Vertex 03 vanwege het gebruikte tricarbon, dit zijn 3D gevlochten vezels. Dankzij de structuur op het racketblad kun je met meer effect spelen. De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Daarnaast beschikt het racket over de Hesacore grip, wat zorgt voor optimale controle, comfort en grip. De Bullpadel Hack03 Hybrid is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Air React channel: Een gat aan de zijkant boven het handvat. Hier gaat lucht doorheen wanneer je slaat. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
- Nerve channels: Dit zijn twee kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor het racket stijver wordt. Tevens zorgt dit voor minder gewicht en meer controle tijdens je slagen.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Metalshield Custom Weight: De ingebouwde aluminum beschermstrip beschermt het racket tegen krassen en stoten tegen het glas of hek. De strip is geschikt om de Bullpadel Custom Weights op te plaatsen, waarmee je het gewicht en de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.

Reviews (0)

Bullpadel Hack 03 Hybrid 24
0,0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Hack 03 Hybrid 24“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0