Bullpadel Elite Women Masters Final

€ 299,95 € 289,95
Kies je maat
 

Alles over de Bullpadel Elite Women Masters Final

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gemiddelde en gevorderde spelers;
- Bladvorm: Hybride;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 345 - 360 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Carbon 3K;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Kern: Multieva;
- Anti-vibratiesysteem;
- Power 100 / Control 90.

De Bullpadel Elite Women Masters Final is het officiële racket voor de WPT Master Final 2023. Het is een ideaal racket voor gemiddelde en gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar een comfortabel racket met power. Door de hybride vorm met een hoge balans biedt het racket veel power. Dankzij het lichte gewicht (345-360 gram) is het racket erg wendbaar en geschikt voor vrouwelijke en blessuregevoelige padelspelers.

Het racketblad is gemaakt van 3k Carbon. De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Het frame is gemaakt van carbon. De Bullpadel Elite Dames is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Air React channel: Een gat aan de zijkant boven het handvat. Hier gaat lucht doorheen wanneer je slaat. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.

Reviews (0)

Bullpadel Elite Women Masters Final
0,0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Elite Women Masters Final“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0