RS Padel Racket

RS padel racket

RS Padel is een toonaangevend merk op het gebied van padel uitrusting en accessoires. Het is opgericht in 2013 door de Zweedse toptennisser Robin Söderling. Door het grote succes van Padel in Zweden zijn ze zich ook gaan vestigen in de padel markt. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de focus op innovatie en technologie. Een RS Padel Racket is altijd gemaakt van duurzame materialen en is voorzien van geavanceerde technologieën.

RS Padel Racket Series

De verschillende rackets in de RS Padel racket series zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten padel spelers. Zo zijn er RS Padel rackets met een grote sweet spot voor spelers die op zoek zijn naar een consistente en krachtige slag, en rackets met een geavanceerde schokdemper voor spelers die comfort belangrijk vinden tijdens het spelen. RS padel rackets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat je altijd een racket kunt vinden dat bij je speelstijl past.

RS Padel heeft ook een collectie speciaal voor dames. De RS Padel rackets voor dames zijn specifiek gericht op de behoeften van vrouwelijke spelers en bestaat uit een aantal mooie ontwerpen!